« Terug naar de lijst


35-50
nederland

Doe jezelf een plezier en kies voor Roorda


Waardering:
5
Geplaatst: 1459 dagen geleden

Bij deze verslag van een uitermate tevreden klant, na het succesvol aanvragen van een omgevingsvergunning voor het splitsen van een woning in 2 appartementen. Aanvankelijk door de Gemeente Haarlem redelijk kritisch bekeken, is dankzij Roorda Architectuurstudio een en ander probleemloos gepasseerd.

Na deze studio min of meer toevallig te hebben gevonden na een aantal onbevredigende gesprekken met architecten ter plaatse bleken al snel een aantal voordelen van deze aanpak.
Het hele proces gaat online, je hoeft er de deur niet voor uit. Het ging daardoor in vergelijking met de gebruikelijke bureaus ook sneller. We gingen gelijk van start, en ook tijdens het proces werd buitengewoon snel geschakeld dankzij de snelle onlinecommunicatie.

Ik denk dat, doordat alles online ging, de architect geen onnodige kosten hoefde te maken - een huisbezoek met de nodige reistijd, koffie, rondleiding en inmeet-momenten tikken toch al snel flink door - en en dat zag ik terug in de prijs: veel goedkoper dan de traditionele architectenbureaus.

Nadat een en ander op stapel was gezet ben ik enkele maanden op reis geweest en heb gedurende die tijd onbezorgd van een vakantie kunnen genieten. Ondertussen liep het gehele proces via e-mail met een professionele, ongedwongen en soms ook gewoon leuke communicatie.
Het is hier dan ook wel duidelijk wie het volgende bouwproject mag tekenen. Van harte aanbevolen!

Bart Muller, Haarlem


Vond u deze aanbeveling nuttig? Ja Nee